23 okt=trött

Jäkligt trevlig kväll igår med finaste vännerna, saknade förstås ett par stycken men i det stora hela var det precis dem jag ville fira min födelsedag med :) Åt sushi, fick skitbra service på Hai. Vegetarisk sushi, så sjukt jävla gott. Hade roliga samtal, några glas vin och alla verkade trivas. Klockan tio kändes inte kvällen redo att avslutas än så då var vi fem stycken som gick vidare till Mosaik och mötte upp Kostas som slutade då. Blev något glas till och massa tjabb på Mello Yello och sen var det läggdags, man lever ju vuxenliv nu :P
 
Fick superfina presenter även om jag hade undanbett det. Ekologiskt, kravmärkt, fair trade vin, ja hela tjaderullan vad hon kunde komma på. En vegetarisk kokbok, produkter från Yves rocher och té med kakor. Ett superfint certifikat att pengar var skänkta till världsnaturfonden, kändes som alla känner mig mycket väl av mitt crew :)
 
Idag har jag lyssnat och lyssnat på info, är väldigt trött i ögon och huvud och väldigt glad att dansen ställdes in just idag för jag hade ändå tankar på att hoppa över den. Ska vila och ladda upp inför morgondagen då jag ska presentera mina ideer för projektledaren.
 
Mycket som händer och sker, världens bästa birthday iaf :D
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härliga presenter & vilken toppen dag! Roligt att alla köpte sofie-presenter (:

2012-10-23 @ 20:08:17
URL: http://soglam.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0