16 oktober

Helgen var fantastiskt rolig! Morfars fest blev jättelyckad med allas hjälp och överraskning och present uppskattades.
 
Brorsan och jag
 
Kusinerna
 
Familyphoto, kan inte bli både bra och likt ;) Pappa ser ihopkrymt, jag ser pyssling ut, mamma ser sig lik ut, Henrik apar sig. Alltså varken bra eller likt denna gång. Fler bilder kommer från andras kameror :)
 
På söndagen blev det fika med en gammal kompis, mysigt med söndagförmiddagsfika. Begav mig till loppis med familjen och hittade en superfin byrå, väldigt Sofie.


När jag kommit hem till Malmö igen var det personalfest, de fyras gäng som vanligt när andra bailar haha. Spelade biljard, de anställda var nog trötta på oss bara efter mina kollegor beställt mat haha, kocken fick gå iväg och handla. Blev några drycker på Möllan sen, blev facerapad av Kostas, massa skratt, jävlades med andra människor och bara hade svinkul. Jag blev lite påverkad av den där spritsern som dracks lite snabbt så när Kostas hade kul med min facebook dränktes mina protester i massa skratt, lite svårt att ta mina protester seriöst då. Samtidigt som jag skämdes bara skrattade jag haha, sjukt härlig känsla. Härligt med människor man kan vara totalt sig själv med och veta att vi aldrig dömer varann.
 
 
 

Måndagen spenderades på statsbiblioteket i en fåtölj nära ett fönster där jag kunde se höstvädret, väldigt höstigt må jag säga. Idag är det tisdag och jag har sovmorgon. Nu ska jag göra ett ansiktslyft på mig själv och lägenheten sedan bege mig till praktiken, sen till mosaik på besök och senare på flamenco.

Livet händer :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0