Torsdagskväll

Vad är bättre när man är krasslig än sängen med chickflick? Ska kolla på säkert väldigt patetiska mean girls 2, men det är sånt jag gillar när jag tar hand om mig själv. Innan arbetspasset mådde jag väldigt illa, under passet var jag grym faktiskt, efter passet mådde jag illa direkt igen. Jag lämnade känslan i mina civila kläder, thank god för det. Nu har jag börjat få retlighet i min hals, vad händer här? Någon lek-doktor som vill dömma ut mig?

Det vandrar en person i denna stan som är otrevlig mot mig och typ ska dumförklara mig, som att han verkligen stör sig på mig gånger tusen. Jag vet inte vad jag gjort eller varför han är bitter mot mig. Ursäkta att jag finns till? Blir faktiskt förbannad på folk som behandlar en otrevligt när man själv alltid är trevlig. Världen är ett mysterium.


Gammal mysbild i mitt gamla flickrum som man så fint kallar det. Jag vet, jag lägger bara upp gamla bilder, men hey mobilen och datorn i bakgrunden är faktiskt de jag fortfarande använder. Likaså armbandet, byxorna och tröjan. Inte så gammal bild trots allt?

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0