Min onsdag

- Köpt en dögrym present, ska bli nice att ge den. Väldigt passande till personen.

- Letat förgäves efter en annan present.
Varför får jag ofta för mig att ge bort detta när jag redan konstaterat att denna grejj är sjukt svår att hitta?

- Känt mig stressad (
som alltid)

- Besökt Anticimex och identifierat husdjur,
fick reda på att det är brödbaggar som kommer med livsmedel från affären. Fick uppgift att ha alla torra livsmedel i burkar istället för originalförpackning och städa hela skafferiet.

- Haft kära mamma på besök, som fick hjälpa mig att städa.
Passande att mamma, som är grym på att städa, kom just idag. Vi drog ut alla grejjer i skafferiet, vilket jag gjort många gånger förr. Konstaterade att mitt skafferi är sjukt rent (på grund av alla städtillfällen förr). Vi köpte massa burkar till alla mina livsmedel, allt ifrån kakao och florsocker till bulgur och makaroner. Die animals, die! (enda gång ni kommer få läsa de raderna i min blogg). Hoppas äckliga djuren håller sig borta nu!!

- Kollade uppdrag granskning om moskéerna i Sverige och åt twist. Mycket bra program, bra att problemen kommer upp i ljuset.

- Fick hoppa in och sitta i entrén på cuba några timmar. Sjukt kallt var det trots underställ, termoleggins, fleecejacka med mera. Trevligt att komma till cuba och känna lite cuba-anda.

Nu är det sovdags så det kan bli morgon och jag får äta, är hungrig men klockan är tre på natta och kylen är stängd sen flera timmar tillbaka.


Egentagen bild i skogen.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0