Fridag

En ledig söndag är precis vad jag behöver. Har varit mycket att tänka på de senaste dagarna. Igår på jobbet var jag på nedanvåningen som alltid nu för tiden, det är faktiskt rätt nice, jag trivs där nere. Och just igår kände jag det extra lyxigt då de på ovanvåningen stressade ihjäl sig och inte hann med, medan jag bara lullade omkring bland mina gäster, putsade glas och snackade lite skit med gästerna. Fick dåligt samvete när jag såg hur Melissa höll på att explodera av stress. Lite trist är det dock att man jobbar ensam och inte har nån att snacka med.

Denna söndag ska jag först tvätta, sedan blir det utflykt med D för att ikväll unna mig gottis framför Gossip girl och BB-lajven. En redig ledig dag ;)



Igår var det SM-final i handboll och min hemstad var i finalen. Synd att man inte bor där längre när man ser vänner på FB gå runt i orange tröjor i stadens restauranger osv. Hade varit mysigt att dela gemenskapen. Bilden är från VM 2008 tror jag det var? Alla på restaurangen där jag jobbade hade Sverigetröjor och sände matcherna, det var hur kul som helst.

Kommentarer
Postat av: SOCKERLOLLO

ne inget att missförstå jag skickade bara en smiley som ett leende, som en kram.

2012-05-13 @ 11:28:37
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0