En natt på jobbet

Att vara på jobb med mina kollegor är som att hänga med ett gäng riktigt bra vänner. På alla ställen känner jag mig så välkommen. Idag jobbade jag på cuba, valborgsafton. Vi hade väldigt trevligt och skojade massor, var inte så mycket att göra. Älskar cuba. Sedan stack jag til restaurang F för att jobba i garderoben under nattklubben. Mitt i alla gick larmet - högt och ljudligt. Jag tyckte vi tre brudar i garderoben reagerade blixtsnabbt trots att ingen av oss lärt oss vad man ska göra i den situationen. Vi började genast säga åt alla att gå ut, avbröt det vi höll på med och gick med armarna ut, föste liksom ut folket lugnt men bestämt.

Folk är idioter, konstaterat för hundrade gången. Alltid likadant när ett larm går, folk tänker inte att det kan vara allvar utan frågar om de kan gå på toa, ta ut sin jacka eller vad det nu än är. Nu var det ju falskt, vilket vi anade. Men om det varit på riktigt hade jag aldrig försökt få ut alla idioter, jag hade sprungit själv. När larmet tystnat ville alla på en gång ha sina jackor, då blev det verkligen kaos. Fyra personer i garderoben och två vakter som fick stå och hålla bort allt folk. Skulle tippa på runt 300 personer som trängdes för jackorna.

Idag är det ju valborg. Detta firades faktiskt lite med brunch på Sofians balkong tillsammans med hennes pojkvän och andra kompis. Supergod brunch. Sen en promenad i Folkets park i det runt 17-gradiga vädret innan jag började jobba. Imorgon börjar jag extra tidigt så måste sova nu, klockan är ju 04:08.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0