Dålig tajmning

Varför blir jag alltid stressad precis när jag ska sova? Hade varit en hel del mycket bättre om jag istället blivit stressad mitt på dagen så jag fått tummarna loss att göra något. Men nej, när mina ögon går i kors, det är då jag ska få den där invasionen av tankar, hjärtat börjar banka snabbare, jag får en bekymrad rynka i pannan.

Måste packa till helgens resa, får inte glömma ta med mig något, hur ska jag komma ihåg allt? jag kommer garanterat glömma något.. TÅGBILJETTERNA!!! De har jag ju ännu inte skrivit ut, åh när ska jag hinna det? Jag måste göra det snart så det inte blir något strul i sista stund, men när ska jag till tågstationen? Hur ska jag köra för att kunna stanna där imorgon. Hur ska jag hinna det imorgon... Jag måste göra det imorgon. Och så vill Liridon ses i solen hela eftermiddagen.. Ja det vill jag ju men hur ska jag då hinna packa, fixa lägenheten.. Jag måste vattna blommorna för det ska jag göra på måndagar och ännu inte gjort. Tvättiden då, den är ju inte bokad och tvätt har jag en del. Får bli efter helgen när jag kommer hem då. Och noppa ögonbrynen måste jag också göra imorgon för de ser hemska ut.

Ja så går mina tankar nu. Men en sak i taget. Imorgon ska jag upp, organisera packningen, vattna blommorna och noppa ögonbrynen. När jag tagit ut soporna och städat hör jag av mig till min kompis, spenderar dagen med honom innan jobbet och samtidigt tar ut biljetterna. Lättare sagt än gjort??

Kommentarer
Postat av: Sanja

Skriv ner allt på en lapp så bockar du av det efter hand! Jag gör alltid så, så vet jag att jag inte har glömt något :)

2012-05-02 @ 11:05:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0