Busy beach days

De senaste dagarna har varit en sak för mig :
FULL RULLE, STRESS!

På grund av det fina vädret ville chefen ha igång sitt strandställe, vilket innebar att jag var vid Vanna beach och städade i tre dagar. Skrubbade golv, väggar, tak, hyllor. Diskade alla grejjer, tog ut bråte, rensade sanden, fyllde bar, putsa och slipa. Det var härligt att jobba vid stranden med trevliga kollegor, men var jobbigt att gå direkt till mitt andra jobb sen och där var stressen ofrånkomlig. Det var kaos helt enkelt. Gästerna fick inte det de behövde, jag hade inte tid att hjälpa alla i tid, de fick vänta länge. Usch, jag tycker inte om att stressa så.

Torsdagskvällen var jag ledig och firade Carros födelsedag med hennes bästa vän. Trevlig middag, girl talk och kladdkaka, superroligt!

Igår väntade en likadan stresskväll på jobbet, folk var sura, jag fick försöka förhandla mig fram med dem, prata fint, förklara. Så efter en hektisk kväll när vi alla var slutkörda tyckte vi vi förtjänade en after work. Där satt vi fem tjejer, lyssnade på disneymusik och drack champagne haha. Trevligt var det och vi gick hemåt vid halv fyra, då hade det redan börjat bli ljust.

Som ni hör har det varit full rulle, idag tog jag lång sovmorgon, kollade Gossip girl framför frukosten och nu ska jag ge mig ut och handla. Om fyra timmar börjar jobbet igen, imorgon är jag dock ledig och ska fira morsdag med bästa mamman i världen. ♥

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0