1 maj

Jag har inte varit ledig den 1:a maj på ett bra tag.. men om jag skulle varit det hade jag nog begett mig till folkets park, verkade vara riktigt nice att hänga där idag. Jag var ju i folkets park men jag var i tjänst hehe. Ja ännu en dag med alldeles för mycket folk och för lite personal. Ja, det tar på min stolthet att inse att jag har glömt ge dricka till någon, att några har väntat på maten på tok för länge och att den där notan någon frågade om för flera minuter sen ännu inte är utdelad. Men det var så det blev idag då alla ville beställa, alla ville betala, mat att gå ut med, dricka att bära ut och massa disk att plocka från borden. Diskrummet var lite kaos innan det ordnade upp sig.

Trots allt en rolig dag med kollegorna och vi skötte det snyggt tillsammans, samarbetade bra. Framöver kommer mitt jobb vara mitt liv = min blogg så.. ja en hel del jobb i bloggen !

Nu hade jag tänkt mig lite kvällsmys, gossip girl och chokladbollar. Har gått ner en hel del i vikt, liksom förra gången jag jobbade på Cuba liksom alla somrar på bistro. yeaa säger jag bara. Nu fick jag den magen jag ville ha ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0