Världen framför mina fötter

Vi alla har världen framför våra fötter, bara att ta det vi kan och vill. Jag sitter i skrivande stund på min balkong och blickar ut över lilla Malmö, kronprinsen, turning torso och öresundsbron.

Jag tog sovmorgon idag, sov tio timmar och nu är jag pigg och full av energi! Nu ska jag träna en omgång till Kinect, sedan ska jag inviga nya skinn(immitations)jackan i solskenet, en kaffe i handen och Linn framför ögonen. Ska köpa ett par svarta byxor idag, inte roligt att lägga pengar på men måste ha snygga svarta byxor när jag startar mitt nya jobb. Paret jag har är ganska välanvända.

Har suttit och skrivit packningslistor till min tripp till Stockholm där jag ska träffa min bloggkompis haha, ska bli så satans roligt att hänga med någon man aldrig träffat. På internet klickar vi lugnt kan man säga. Har även skrivit packningslista till Barcelona dit jag ska med brorsan och mamma i början på juni. Jag längtar till båda resorna, att träffa Louise och att få sol och kvalitetstid med bror&mor. Älskar Barcelona.

Hej world, here I come!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0