Tur - otur - öde?

Jag tror väldigt starkt på ödet och just därför spenderar jag hyfsad tid att fundera över hur saker och ting blev som de blev. Varför, vad är anledningen med detta och det? Jag tror att ödet ger dig utmaningar för att du ska bli starkare, kanske behöver du det tills senare i livet. Jag tror att när du tar beslut baserat på din magkänsla så leder det alltid till något gott .. Och jag tror att om du förlorar en vän eller pojkvän för att de väljer att gå så finns det en anledning med det med.

Men jag tror att ödet är kombinerat med kloka beslut. Man kan inte skita i allt och förvänta sig att ödet för en dit det var menat att man skulle vara. Jag tror att om man lever förnuftigt så leder ödet en till olika platser. Att tro på ödet har gjort att jag lättare kan tänka positivt, just därför att jag tror att allt har en mening. Om något är tufft, svårt, sorgligt så blir man tusen gånger starkare efteråt, man lär sig nya saker och man hanterar framtida problem på ett annat sätt. Alla relationer har en betydelse, alla människor man möter ger en något.

Så visst kan man bara se det hela som att man själv lär sig av sina beslut, misstag, problem, relationer. Men som sagt är vissa saker så starka sammanträffande att jag är övertygad om att ödet existerar :)

Kommentarer
Postat av: zolia

Jag tänker exakt likdant! åh träffad, va du är klok sofia!

2012-03-07 @ 11:34:49
URL: http://zolia.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0