The sun is shining

Igår var en bra dag med finaste vänner ♥ Fikade med Linn, tog frappe och blev påmind om Grekland. Åh, underbart! Minns alla dagar i solen man satt och drack frappe. Där dricker de nämligen inte varmt kaffe mitt på dagen så om man beställer kaffe får man frappe - kallt kaffe med is och mjölk om man vill. Sött eller sötare. Haha. Grymt mycket socker har de i. "Do u want sweet or medium sweet?"


Jag&D i Athen i augusti, och en frappe!

På kvällen var jag med Dinko, gjorde det vanliga - kaffe på barista och sen en långrunda runt i bilen. Fick för mig att handla gröna äpplen, blev grymt sugen. Så det gjorde vi och sen bara snackade. Vi kan prata ihjäl oss som han säger. ♥

Idag är det snart dags för klipptid, ska bli fin i håret! Grymt härligt. Har velat klippa mig ett tag men inte direkt haft plånboken till det. Sedan blir det sallads-skapning med D inför festen imorgon. 25-årsfest, ska bli grymt kul. Klänningen har jag valt ut, inte ofta jag är finklädd med klänning så ska bli kul bara det. Ikväll blir det afterwork med Sofian och Esther. Afterwork fast jag varit ledig, inte illa?

Ni hör, mycket som händer och sker och solen skiner. Har dessutom fått platt och fin mage. Jobb blir det också i helgen så ni inte tror jag alltid är ledig.

Kommentarer
Postat av: sockerlollo

åh jag äslakr att resa till grekland!! Gu va msyig dag, och riktigt kul med ferre! :D visa bild på klänning och hur håret blev :D:D

2012-03-02 @ 12:54:35
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: sockerlollo

Sv; haha ja inte alltid lät alltså :P

2012-03-02 @ 12:55:01
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: sockerlollo

Sv; ja precis... sen är folk bara hatiska istället för att upplysa, gör att folk slutar lyssna tror jag också... Men kan man få någon att tänka till har man ju lyckats med nåt! Så himla kul att du förstår vad jag skriver om!

2012-03-02 @ 12:55:51
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: sockerlollo

haha ja jag sov på saken och bestämde mig för att behålla den ... puh hade ångrat mig annars, för för mig sånna där spontana saker allt för ofta :P Men som tur va gjorde jag annorlunda denna gång och sov på saken de va bra de .)

2012-03-02 @ 12:57:11
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0