The strangermagnet

Ja ännu en gång så har jag först fått en full kille på bussen att börja prata med mig då jag satt med min kollega. Jag svarade så kort jag kunde. När vi hoppade av bussen trodde min kollega att jag kände killen;
- Honom gillade du inte.
Haha, som om jag varit så kall mot någon jag kände! Inte ens om det varit någon jag verkligen ogillat. Lite roligt där, hon trodde jag var värsta kalla bitchen mot min "kompis".

Idag på bussen hem satte sig en askalas-packad man bredvid mig. Herregud vad full han var. Han visste inte vart han var, vilken buss han var på eller var han skulle. När han hoppade av sen ringde jag polisen, kändes bättre för mig att tipsa de så att inget hände honom. Tror inte de åkte dit för att hjälpa honom men jag kände inte mig bra när han hoppade av utan att veta vart han var knappt.

I övrigt så vet jag inte vilka signaler jag skickar ut för att få vissa killar att ragga.. Jag tycker jag tydligt visar att jag inte är intresserad om jag väl märker att de är lite mer än trevliga.. Men killar verkar immuna mot negativa vinkar, de bara fortsätter.

Blir lika förundrad varje gång någon raggar när jag har en dålig hårdag, halvfettigt hår och har jobbat flera timmar. Jag blir konfunderad.

Kommentarer
Postat av: lolloann

Sv; Åh men jag har precis upptcäkt styrekträning för första gången i mitt liv! sen är det såklart lite vårare att "deffa" när man är vegitaraian! Men jag har börjat med powerwalk varje morgon ca 25 - 30 min, sen gör jag en god och supernyttig smoothie med framför allt BÄR och inte frukt, soja el havremjölk och en banan ibland tar jag även i proteinpulver denna kombo har gett ganska bra resultat på bara en vecka! ... och sen har jag inte småätit något alls heller, kanske en frukt då och då bara. Ja gick också ungefär samma sträcka föut varje dag utan större resultat, men de är små skillnader som gör det :)! Sen att få inte lite styrketräning ökar förbränning och ger fina muskler... jag har tur och lyckats haffa kollegor som är riktiga styrkenördstöntar dom har lärt mig asmycket, jag är ingen "styrke"människa trodde jag :P... men jag har ju precis börjar och en lång bit kvar men det är roligt känns inte som att man bara hetsar mot ett resultat utna att det fakttiskt är en livsstil! Sen fettar jag som satan på helgerna haha vilket jag måste ändra på eftersom jag ska fotograferas om 6 veckor! ... förresten tänkte om du är intresserad kan jag kolla om du får hänga med och också "modella" lite... jag betalar inget men kan höra om du vill, vi skulle kunna ta det på söndagen då du är här i sthlm?

2012-03-19 @ 08:41:55
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

Tack förresten!

2012-03-19 @ 08:42:15
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

BTW angående bigbrother/söndag .. hm vet inte riktigt alltså Hanna eller Kiha... Hanna som va nominerad är den jag stör mig allra mest på just nu, hon är riktigt äcklig tycker jag och osäker.. men men ja gillade faktiskt kia förstår inte vaarför alla stör sig på henne, eller jo ja förstår de men hon va inte dum mot nån bara en dominant brud som inte skämms för att synas och stå för hennes självförtroende men de verkar inte va okej att ha braa självfötroende? så jag ser på saken i alla fall... tyckte de va lite trist att hon åkte faktiskt. :)

2012-03-19 @ 14:11:38
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

Sv; haha varför "dagens outfuck!".. tycker dagens outfit låter så jäkla trist och hannapee döper ju sina outfits till "dagens outfitta" istället tycker de är lite kul, så ja säger outfuck .. passar bra haha även om de låter brutalt ;P

2012-03-19 @ 14:13:13
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0