Rolig syn

Min morgon

Min buss var 17 (!!) minuter sen, stod och väntade mer och mer otåligt. Jag hade redan missat stadsbussen till jobbet som bara går var tjugonde minut. Hade tänkt hoppa av första hållplatsen i Malmö och byta till en annan stadsbuss som stannar 10 minuter från jobbet, missade den precis när jag kom fram.

Slutade med att jag tog direktbussen i alla fall, kom fram tio minuter efter jag hade börjat. Sen skulle man promenera från hållplatsen ut på bryggan till jobbet som ligger mitt ute i havet. Sandstorm och så pass blåisgt att jag vadade som genom vatten.

Tänk er denna situation med röda veckan. Jag gick och svor högt för mig själv. Då är man inte glad.




Kommentarer
Postat av: lolloann

haha fytusan då! men vadå jobbar du mitt ute i havet? :D

2012-03-19 @ 22:49:41
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

Sv; haha ne faktiskt inte röda veckan men dags snart? har för mif vi hade samtidigt sist HAHA komme rihåg du sa det att du hade de och jag tänkte att ballt, för de hade jag med... hoppas den kommer snart då haha!



Annars så är de väl mest att jag har egentligen så många åsikter om mer och viktigare saker, men har väl märkt att om man skriver om sånt lägger folk benen på ryggen istället för att läsa... Det gör mig frustrerad så jag tog väl ut en del av den frustrationen på en "mer okej" åsikt som egentligen inte betyder ett skit :) ... men jag har planer för att få igång lite mer vettigt snack på bloggen också.. de kommer de kommer :) Gäller bara att hålla kännslorna borta och försöka vara saklig och skapa en öppen diskussion - det tar för mycket energi annars. men snart så.

2012-03-19 @ 23:05:03
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

För det första tycker jag inte att du ska gå ner i vikt (basserat på de bilder jag sett av dig)!



Om du känner att du vill slima till dig eller ändå gå ner i vikt, så är första tricket att inte lägga för stor focus vikt själva vikten... ( jag jobbar på det själv)



för några år sen då jag åt vegitariskt och tränade som en tok, kommer jag ihåg att jag åt väldigt mycket bönor och jag mådde kanon! olika bönblandningar, kan toppas med kryddor, blandas med kikärtor och en god vinägerdressing, man kan blanda i feta ost och så vidare också, samt rödlök om man gillar det, olika typer av bönsallader va min basföda då och jäklar va de gav resultat då. Är dock inte där igen själv än. Men det är mitt bästa tips, ät mycket grönt, och mycket bönor... undvik "vanlig" frukt, ät bär och bananer istället :) ( eftersom frukt innheåller massa fruktos och socker... ) Var alltid mätt och ät på regebundna tider :) spenat, olika typer av grönsallader delvis roccula osv ( inte isbergssallad ger ingen näring!) osv... Kan ju passa bra med sån här mat då våren och värmen närmar sig!



även om det känns långt bort just nu (snöstrom i sthlm :S)



hoppas ni ha finare väder i malmö :P kram

2012-03-20 @ 09:21:17
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0