Organisation

Fick för mig att städa garderoben först, skulle inventera lite så jag vet vad jag behöver köpa nu i vår. Skor har jag som tur var, men ett par läckra ballerina i orange eller blå blir det. Efter garderoben var tömd på två plagg (ja, jag vågar inte hiva iväg en massa när jag inte kan fylla den haha, hade inte varit så roligt..), då började jag städa min smyckeslåda. Jag förstår inte hur andra tjejer klarar att ha sina smycken i en smyckesask. Jag har en hel byrålåda. Här ser ni min fina organisation:



Fyllde en låda med smycken som jag aldrig använder men vill spara för minnet. Typ. "Haha hade ni på er detta!?".


Minns ni alla de där plasthalsbanden med olika färger? Jag har gult, rosa, svart, brunt, vitt, turkost, grönt, orange - I can go on and on. De åkte ned i källaren.


Passade på att vara kreativ och pimpa mina halsbandsburkar.

Kommentarer
Postat av: lolloann

oj va mycket smycken du har! :) jag har nog succesivt kastat med åren.. har inte i närheten sådär mycket kvar :) men va kul att du spar, hade jag nog önskat jag hade gjort också såhär i efterhand :)



angående BB precis... och så himla spännande de ska bli nu med roddan där i huset, dom kan nog behöva en gammal räv som inte är så osäker, kanske han får ordning på den där folksamlingen haha

2012-03-12 @ 21:42:53
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

ah just det, min nya blogg tidigare sockerlollo vs zolia nu är det lolloann!! eftersom jag heter louise och ann i andra namn . logiskt :)

2012-03-12 @ 21:43:29
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0