Monday

Ganska glad när jag upptäckte att jag började en halvtimme senare än jag trodde och kan gå hemifrån hela en timme senare än jag behövde. Sånt är najs. Idag blir det en arbetsdag med Anna och Frida - yeay. Vi blev lite glada igår, jag och Frida.

Jag : Frida jobbar du imorgon? Då är det du, jag och Anna! *big smile*
Hon: ah... men är det inte Sebbe som jobbar?? Ropar nonchalant: Sebbee....... Jobbar du imorrn?
När Sebbe svarar nej ler hon värsta smilet bakom väggen haha. Wiii, du jag och Anna.

Härlig måndag. Folk är tröga, vilket man märker i denna bransch. I helgen har de varit obstinata. Vi frågar alla vilken sida av restaurangen de sitter på när de beställer mat i kassan, för att vi ska leta efter dem på rätt sida sen när vi går ut med maten. Så när man frågar "Vilken sida sitter ni på?", är det många som svarar.. "Spelar det någon roll?". NEJ JAG BARA FRÅGAR FÖR JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT INTRESSERAD.

Om personen ser skojjig ut säger jag " Ja, det är 50% dyrare på den sidan". Då hade en hustru humor och sa till sin man "Ja, jag sa ju att vi skulle sätta oss på den andra sidan...!!".

Tålamod är en servitris bästa vän. Or something like that.

Kommentarer
Postat av: Zolia

Hahha åh restaurang... jobbade tidgare på mcdonalds, många roliga historier hade man och ett jävla tålamod fick man lov att ha...



Sv; JA :D du va först att kommentera min nya blogg! :D hoppas du följer med den istället, jag fortsätter självklart läsa din! blir nästan ledsen när du inte har uppdaterat haha nerå skoja, eller lite ledsen blir ja :P ska gilla facebook sidan på dirr!

2012-03-05 @ 21:25:24
URL: http://zolia.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0