Magkatarr

Som om det inte vore nog att magen gått upp i vikt, blivit känslig mot mjölkprodukter, svullnar av potatis och har sockerförbud den desperat vill överträda så har den nu satt sig på tvären och sysslar med magkatarr. Jag tror helt klart att min lilla älskade mage är missnöjd av mina vanor. Jag trodde faktiskt den skulle bli glad av mina försök till nyttigare vanor med mindre kolhydrater och socker.. Men jag har gjort den orolig.

Utan att fokusera på det har jag haft mycket hängande över huvudet som jag nog har tänkt på omedvetet. Jag tror det är det här stora beslutet jag tvingats ta som spökar i magen - nervositet. Men nu är beslutet taget, allt känns så jävla bra och nu ska jag bara meddela en person - på måndag går jag ut med nyheten.

Jag ser bara ljust nu. Tills september, men det får vi ta i september, man kan inte leva för framtidens problem, right?

Så nu måste jag äta med jämna mellanrum så inte katarren slår till. Värken kommer av magsyra som befinner sig i magsäcken/strupen, så om där finns saker att jobba med går inte syran någonannanstans, typ så tror jag att det är...


Jag ska ha en rolig sommar för det har jag förtjänat


Kommentarer
Postat av: lolloann

åh va dåligt med magkatarr! Jag hade de förut men har inte känt av de på flera år! Måste fråga, ( eftersom jag själv vart inom "restaurang" branchen) är det så att du jobbar långa pass och inte äter/dricker då? Jag va i alla fall så att jag va tokstressad, inte hyperstressad så men bara uppe i varv och åt sällan när jag jobbade och ibland jobbade jag 13 timmar i sträck nättskift :S så at jag fick magkatarr va inte så konstigt. men de låter bra de där med att äta regelbundet!! Härliga bilder!



U go girl ! ;-)



fan va sugen ja blev på de nu också! mums, och rödbeter, morötter + palternacker i ugn så dom blir riktigt krispiga ( istället för potatis) med tzatziki till mhmhm sommar mat! :D ( fast de är lika gott på vintern också!)

2012-03-23 @ 13:14:15
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0