Helgen

I fredags började helgen med min sista dag med D, innan han åkte iväg i tre veckor. Vi spenderade tid i Malmö, gick på stan, åt indiskt och snackade massa skit. Blev fnittriga av vinet och sen gick vi och kollade på Kvarteret skatan, sjukt kul! Dock satt han och sov halva filmen, tålde inte vinet antar jag? Hehe.

I lördags åkte jag tidigt till familjen och vi åkte till Blekinge för att hälsa på kusinen. Hade med mig en kasse av mina gamla kläder som blev mycket uppskattat. Vi skulle leka lekar i trädgården och min lilla vinnardjävul kom fram, blir som galen. Kom minsann tvåa i tävlingen, av 14 personer. Inte illa! Var trevligt att träffa alla kusiner, myspys. När vi var ute och gick såg vi denna skylt, som framkallade världens garv från pappa. Det garvet sparar jag i minnet haha.



Världens minsta pizzeria?? Haha.



När vi kom hem igen på kvällen blev det ostbricka&vin med föräldrarna och film till det.

Söndagen var det väldigt varmt, vi satt och solade i trädgården, tog en skogspromenad, spelade galenpanna, skrattade åt våra galenheter haha. Sedan grillade vi i det fina vädret, invigde grillsäsongen.

Måste jag säga att helgen hos föräldrarna var sjukt bra?

Kommentarer
Postat av: lolloann

Börjar med att svara på din kommentar inna jag läser ditt senaste ;)



jag vill verkligen börja göra vlogar, de blir bättre med tiden, alltid övning ger ju x ;) Det är inte min riktigt dialekt, eller lite kanske bara att jag överdriver litegrann är ju från Linköping, men bor i Stockholm så känner mig totalt skitzo, ibland låter jag som en dryg stockholmare och ibland som värsta boden det kan fara ut lite vad som helst.. ska dock försöka hålla mig till min "riktiga" dialekt i vlogarna som kommer, =) haha jag jag hoppas folk förstår att jag driver och pikar lite på att det kanske borde skärpas till med vart pengarna hamnar istället för att höja skatterna, de där med ipadsen är nämligen sant! Jag betalar också gärna skatt, var dock halvbitter när jag gjorde videon för jag blev återbetalningskyldig på skatten.. ja tyckte liksom jag hade betalt min del, men så är det ju ingen ide att va gnällig över det heler haha

2012-03-27 @ 22:17:08
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

åh va myyyys! :D nu blir ja också sugen på vin! och föräldrar haha - bra kombo!? ja de är klart!

2012-03-27 @ 22:19:23
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0