Hairy scary

Har helt missat debatten på nätet om en bruds orakade armhåla. Tills nu då, när jag såg den. När tjejen uttalar sig säger hon att hon aldrig rakat armhålorna i hela sitt liv (hon ser ut att vara runt 30). Jag förstår bara inte riktigt vitsen?

Skönt? Är det inte!
Fint? Är det inte!
Hygieniskt? Är det inte!
Praktiskt? Är det inte då man luktar som satan.

Då jag inte tror att man bara skiter i det av ren lathet (man är inte lat om man lyckas leva med en sådan sak) så måste det vara att man vill vara en käring i motvind. Nu vet ju jag allt om käring i motvind kan tänkas, men nejdå ser ni, jag följer det som är bäst, vilket ibland kan göra att jag blir emot alla andra.. Men att gå emot alla andra bara av det rena nöjets skull, nej, det tjänar man ju inte något på?

Nu kan jag inte allt om genus, men för mig tror jag inte det är en genusfråga. Jag föredrar killar med rakade armhålor också, håriga armhålor går bort. Det stinker och det är inte fint.

Vad tänker ni om saken?

Kommentarer
Postat av: lolloann

HAHA ja alltså ja tänker som dig, de är ju löjligt att kalla sig "feminist"? bara för man inte raker sig under armhålorna, de är ju som att köra den lilla status feminism frågor hade direkt i botten, tre steg bak.. Lika vitsigt som ha det finns en dag om året som heter "kvinnodagen" RIDICILOUS! ... suck blir irriterad för kvinnor som sabotrerar för oss andra kvinnor av asamma kön, alltså alla gör ju som dom vill men de är ju så onödigt... men precis som du säger varför gå i motvind.. ( på just den punkten) är ju galet hahha fast roligt man måste va lite rubbad och ganska ordentligt dessutom enligt mig, de dömmer jag på en sån "yttlig" sak - japp!



Angående killar bryr jag mig inte, alltså om de har en halv skog är de inte så fräscht alls... men om de är naturligt lite grann stör de mig inte alls :)



Jag håller mig dock "hårfri" och fräsch...

2012-03-16 @ 09:15:49
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: Jonna Lilja

Om huruvida det är snyggt eller skönt får ju stå för henne. Och ohygieniskt och opraktiskt är ju individuellt, hon kanske inte är en person som har så mkt problem med svett och är ju praktiskt att slippa ödsla tid på rakning. Men ska man köra hygieniska biten så ska alla vara HELT rakade mellan benen isf, är det någonstans hår är ohygieniskt så är det där, både svettas, kissar och annat som är fan så mycke mer ohygieniskt än svett i armhålan. Hur som helst är det hennes ensak hur hon vill se ut, finns ingen lag på var man ska raka sig bara "normer" tycker de är jävligt omogen att mobba någon för sånt, ja mobbning över huvudtaget är jäkligt löjligt. Står man inte på hennes sida bör man inte heller yttra motsatsen. Tack för mig:)

2012-03-17 @ 01:01:16
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0