Gracias

Tack för era kommentarer Sanja, Linn och Louise, de var väldigt fina. Ska självklart fortsätta kämpa. Ibland dippar man ner i små hål längs vägen, men det är bara att fortsätta köra :)

Har haft en mysig helg som började med torsdag då jag besökte Dinko i Helsingborg. Mycket bra kväll. I fredags blev det kvalitetstid med mamma - laga paj och spela kinect och käka godis. Jag älskade hur mycket hon skrattade haha. Kinect är grymt kul. Igårkväll var det mellomys, rätt låt vann, skitbra. På dagarna har jag jobbat; kaos, bråk, kramar, skratt och fel på bongmaskin är ord som kan beskriva dessa dagar. Och nu är det Big brother, kärlek till det.

Dock tycker jag att denna säsong är alldeles för mycket snusk, nakenheter och fylla. Det är ju inte "bara" sex utan ren snusk och det tycker jag inte om att se, för man blir lite illamående ibland. Moraltant number one här, jag vet (haha).

Jag har fått slantar av mina älskade föräldrar så Linn är bokad för en shoppingrunda på onsdag, åh vad roligt det ska bli att få köpa nya kläder. Som modeintresserad är det inte så kul att inte kunna shoppa, vilket jag inte gjort sen september och innan dess var det nog i april hehe. Onsdag is the shit ;) Jag brukar aldrig fråga mina föräldrar om pengar till kläder o sånt, bara till nödvändigheter men nu var det så att de ville ge mig, så då tackar jag ytterst!!

Tills onsdag jobbar jag bara. Tjingeling fillidutter :)

Kommentarer
Postat av: SOCKERLOLLO

åh gud va du flrtjänar att shoppa!! så himla mycket! vilket tur du har din mamma, men du förtjänar det verkligen! håller helt och heållet med om BB... faktiskt inte bara nakenhet het och mulslaffs man vill se.. Man vil ju se socialt spel och HUMOR... och lita snusk, men man tröttnar och skäms hahha.. Tänkte vi kanske kan kolla secong hand affärer när du kommer till sthlm? Något jag alltid velat göra, något jag aldrig gör... vet några och vet kvarteren kan ju va riktigt kul att vårfynda på så sätt också¨!:D tycker jag i alla fall, men om du inte gillar second hand kan vi såklart göra annat på dan :)

2012-03-11 @ 20:50:14
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: SOCKERLOLLO

oj skrev fel adress... du kanske inte lärt dig den "rätta" än, inte helt lätt :)

2012-03-11 @ 20:52:49
URL: http://zolia.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0