F*ing carbs

Min mage är bland de känsligaste jag stött på. För mycket kolhydrater och den går bananaz! Bakad potatis går bara inte, dumt nog åt jag det idag på jobbet. Det har jag fått sona för ikväll. Slutsatsen är att jag bör äta mindre kolhydrater. Jag har redan börjat skippa brödet till frukost och äter nyttug musli med havremjölk och frukt till, det mår jag bra på. Nu ska jag försöka äta mindre potatis osv till middag också.

Är trött på min svullna mage:
- Mindre potatis och pasta

- Mindre socker

- Mindre mejeriprodukter, endast laktosfritt eller havrebaserade produkter

- Magtabletter till det, som ger bakterier till magen.

Förhoppningsvis gör detta också att jag får en fastare kropp i övrigt.

Kommentarer
Postat av: lolloann

åh :S



Sv; ja det är sant, klart vi vill hehe .. alla tjejer vill gå ner i vikt de bara är så haha typ. vegogrejer utan kolhydrater? :S hm ... ingen aning men man kan ju byta ut ris mot tex sånt där långkornit /svart havsris det är väldigt mycket nyttigare och sånt ris kan man blanda i sallader och allt möjligt eller bara ha som tillbehör. färska ostar såsom feta igen då.. och som sagt massor av grönsaker och olika typer av böner med goda kryddningar och dressingar... jag vet ju inte hur de är med korn och så men jag tror att om man äter veggo och håller sig till råvaror och inte halvfabrikat så är man redan där, om man har det som livsstil allting tar ju tid för kroppen. Tror inte man ska oroa sig "för "mycket över kolhydrater när man är vegitarian, jag tror att det du själv skrivit i ditt inlägg är den vägen du ska gå! kolla in anna skippers hemsdida! Där kan du hitt asmånga bra receot! :) ( jag har märkt att det finns väldigt mycket halvfabrikat veggo mat som bara är skit :S tråkigt tycker jag att det är ett sånt utbud som "marknadsförs i butikerna"... soppor är ju väldigt bra också en morot och en lök typ haha nerå :P såg ditt recept på tomatsoopppa ska jag själva testa här nån dag!

2012-03-21 @ 07:51:08
URL: http://lolloann.blogg.se/
Postat av: lolloann

Sv; aha mn gu va häftigt det låter! =) haha .. tell me about it ;)



desamma desamma, jag läser aldrig långa texter förutom din blogg typ här läser jag ALLT! Det är så himla kul att ha hittat nån som också har lite samma tankar och värderingar inte så vanligt bland tjejer som bloggar i vår ålder! det är jag superglad för! :)

2012-03-21 @ 07:53:02
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0