After-work

Jag är fattig och åter fattig, men är så van vid det nu. Med andra ord var inte lönespecen den roligaste. I natt får vi veta skattepengarna, föregående år har jag fått 8-14 tusen, detta året ser jag det som så att sålänge jag inte behöver betala så är jag nöjd. Har inte råd att betala tillbaka. Jag brukar få så många tusen eftersom jag arbetar så pass lite att jag får reducerad skatt, betalar alltså runt 20 procent istället för 30. Det borde vara omöjligt för mig att behöva betala tillbaka med tanke på det, men med min finansiella otur så ska man aldrig säga aldrig.

Vi skiter i pengar, vi skiter i att jag är broke och istället berättar vi om en härlig after work jag hade idag. I solsken med mycket stark vind blåste jag och brorsan in på T.G.I Fridays vid fem-tiden och tog ett glas. Snackade massa skit och softade, där är helmysigt. Deras vita vin är hur gott som helst. Det är så härligt med spontanitet. Pinsamma jag är så himla lättpåverkad, blev lite yr i skallen. Halvfull efter ett glas vin halv sju på en måndag - high score Sofie!


Jag är trött som en dåre efter dessa fem dagar på jobbet, orkar bara sitta och lata mig i soffan efter jobbet. Ser fram emot fem dagars ledighet snart. Bara imorgon med.

Kommentarer
Postat av: lolloann

håller med spontana AW är bland de bästa som finns haha, ja är också så sjukt lättpåverkad de är faktiskt pinsamt när man precis som du säger blir påverkad efter ett glas.. :S haha



en gång hade jag inte ätit på hela dagen och tränat ett stenhårt pass ( vet att det va väldigt dåligt av mig men de blev så då för flera år sen då jag jobbade inom resturang MC d haha) ... i allafall drack tre glas vin å fyfn har nog aldrig vart så full! de va en rolig kväll trots allt pga av en snäll vän som typ bar runt på mig hahha.. men fyfn ingen bra kombo de där alltså... fast ibaldn kan ja dricka hur mycket som helst känns de som, konstigt de där va olika de kan va från dag till dag ( fast då va de ju inte så konstigt)

2012-03-19 @ 23:01:54
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0