Not on the bright side

Genom mina sms frågade mamma om det var den tiden på månaden, hon märkte mitt humör genom smsen haha. Men nej, det är fan inte den tiden på månaden. Det är en helt vanlig tid på månaden då jag borde vara fullt normal, men ändå är jag så grinig.

Kommer hem och är helt depp efter att se hur alla har hittat på så mycket saker idag och ikväll, men man själv jobbat hela dagen. Men jag ska bara vara glad att jag har ett jobb jag gillar. Jag hoppas det är sommar imorgon med så jag också kan njuta.

Har stött på sådana rötägg idag så det är kanske inte konstigt att jag är grinig egentligen. En man som kom in till mig o min kollega och sa att han ville betala.. "Ja, jag vet inte hur det fungerar på restauranger nu för tiden men jag trodde att ni skulle komma och fråga om det smakade bra och ta tallrikarna o så", med överlägsen attityd. Där och då ville jag karatesparka honom över baren. Tur att Kostas alltid har svar på tal för jag blir bara förbannad. Vi hade asmycket att göra och de hade inte suttit länge. Gå inte på restaurang om ni bara ska slänga i er maten för fan. Några gäster kom in och frågade hur lång tid maten tog ungefär, när vi svarar 10-15 minuter, säger de att det är för länge och går.

Två gäster skulle dela en nota och båda skulle betala 203 kronor. "ta det på 210", sa en av dem. När det var nästas tur frågade Anna, "vill du ta det på 203?". "Nej, 200" !!!!!! Det är inte första gången det händer att en ger "dricks" så tar nästa person av den. Hur lågt sjunker man om man snor från en servitris dricks, bland de sämst betalda yrkesgrupperna.

Ahh vill krypa in under en stubbe ibland för att slippa vissa snåla, sura, dryga jävlar. Tappar fan tålamodet asså. Förstår ni mig???
 
Slutligen vill jag säga att jag älskar mitt jobb och jag älskar allt socialt och skämta med gäster, skratta och le. Men på något vis stannar hjärnan på de 2-3 sällskapen som varit idioter istället för på de många som varit trevliga.
 
Jag hade döpt denna bild till "mad bitch", haha.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0