Modell för en dag

Ligger nedbäddad i min sköna säng, redan nu gör det under för min ömma rygg och bankande fötter. Det är helt ljust ute, som om klockan vore eftermiddag när den är tio i fem på morgonen. Ja det var ljust redan när jag slutade vid fyra. Nu har man stoppat mat i magen och ska väl sova strax. Sova bort förmiddagen och vakna vid halv tolv, för att hinna morgondagens äventyr.

Idag träffade jag Sanja och Irena, Sanja var här från Göteborg. Vi gick till bo01 där vi åt italiensk glass och sen strosade vi omkring och snackade massa. När vi gick där på cykelstigen frågar en farbror oss om han får ta bild på oss. Han är med i en fototävling. Så vi sätter oss ned i gräset och följer hans instruktioner. Haha det var ändå sjukt roligt, tyvärr glömde vi fråga efter att få ta del av bilderna. De blev nog skitbra eftersom han hade systemkamera och att han dessutom instruerade oss. Jaja haha modell för en dag, det var en upplevelse. Sen blev det lite mat på möllan innan jag begav mig mot jobb.

Så summa summarum jag gick hela Malmö runt i eftermiddags (centralen - bo01- kronprinsen- gågatan- möllan), jobbade sedan sju timmar på Mosaik, gick direkt till F nattklubb när vi hade stängt och städat, där jobbade jag tre timmar. Undra hur mycket jag har gått idag? Och need I say att jag kände mig inte som den fräschaste när jag jobbade på nattklubben. Väldigt kvavt väder + storstäda diskrummet = svetttig och klibbig.

Godnatt ya'll

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0