Midsummer

Här skulle varit lite kicka bilder på mig i krans och hela baletten men då jag glömt kameran i bilen får ni nöja er med inget mer än mina vackra ord. NU är klockan fem på morgonen och solen har börjat gå upp. Midsommar firades hos Irena med Esther, Carro och Emelie. Det blev god mat, dryck och jordgubbar och Esthers "hemmagjorda" kakor hehe. Vi spelade ett mycket roligt spel som skapade massa intressanta diskussioner, ja kvällen gick väldigt snabbt. En del killsnack blev det väl med, det blir det ju alltid haha. Speciellt i ett rum med 4 av 5 singlar.
 
Vid nio rörde jag mig mot cuba café där jag spenderade natten i entréluckan och hälsade folk välkomna, mycket rolig kväll. Har träffat på mycket trevligt folk och fått massa komplianger för min lilla krans som jag så fint improviserade i förmiddags.
 
Nu ska jag nog snart sova, om några timmar ska jag till föräldrarna och avnjuta resten av helgen så glad midsommar på er allihop! Bilder får ni inom en snar framtid!
 
Just det, glömde nämna att jag fick en böter på 400 spänn. Stackars lapplisa som inte har något bättre för sig än att kolla parkeringar i ett lägenhetsområde på midsommarafton. Men det rör mig inte någonstans, kan betala för den genom nattens jobb , inget får förstöra min helg :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0