Hemma från Barca

Fyra dagar i Barcelona var helt klart underbart! Kvalitetstid med brorsan och mamma, såg en massa olika kvarter av staden. Vi bodde vid diagonal, på roselló, rörde oss mycket i de mysiga kvarteren. Bara en station bort låg placa de catalunya, centrum med ramblan med alla små försäljningsstånd, mänskliga statyer och massa folk. En kväll åkte vi till ett kvarter som påminde om möllan-kultur. Där finns massa vegetariskt och var hur mysigt som helst. Bästa maten på resan tyckte vi alla. Jag hade svårt att hitta mat, ofta fick vi leta runt i mer än en timme innan vi hittade ett ställe som hade lite urval för min del (vegetariskt).

Vädret var riktigt skönt, perfekt för storstadssemester. Det var kjol/shorts och linne som gällde men det var inte varmt så man inte orkade gå. Så mycket färg har jag tyvärr inte fått hehe, den dagen vi skulle till stranden var det typ halvstorm vid havet hehe, blev en liten stund bara.

Frukost på hotellets uteplats, soliga promenader med massa nya intryck, vackra byggnader och människor. Några timmar i parc guell, konstnären Gaudis vackra park. Timmar på uteserveringar med vin, mojitos eller bara en coca cola.

Det jag älskar med Barca är att det är så otroligt frodigt och grönt trots att det är en så stor stad. Där bor 4 miljoner människor.

Some pictures :)


Vid roselló-kvarteren.






Parc guell



Gågator vid placa de catalunya





Barceloneta


Mojito på en mysig uteservering


This is what im talking about ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0