Breaking a sweat

Att sitta med kollegorna och en frappé innan jobbet var inte en dum idé. Insupa lite solenergi kunde minsann behövas. Vi var underbemannade (en kollega fick magsjuka), det var fullpackat med folk. Vi turades om att springa med mat tills man hade mjölksyra i armarna. Man hämtade en full bricka med åtta mattallrikar, när man sedan kom tillbaka till köket för att hämta resten var hela bänken full av tallrikar igen, det tog aldrig slut. Jag var så svettig och armarna värkte, ansiktet var så varmt att jag trodde blodkärlen skulle brista. Ja, det är nog inte möjligt, men det kändes som det. Chefen fick hoppa in i diskrummet, chefen från cuba café fick hoppa in i baren. Kaos med andra ord. Samarbetet gick faktiskt fantastiskt. Kocken var söt som sa uppmuntrande ord till mig "andas nu, det är ingen fara" . Haha. Imorgon lär det bli ännu värre då vi fortfarande är ont om folk, det kommer nog vara sol och det är fredag.
 
Nu måste jag försöka sova, ska gå upp i tid bara för att jag ska hinna äta två gånger innan jobbet haha. Lär ju inte hinna äta något alls under arbetspasset om det är som det var idag. Förlåt alla där ute men jag håller en liten tumme för regn imorgon!
 
Fick en liten rolig kommentar på ett gammalt inlägg om löss i godis, personen frågade om man tar lössen från folks hår. Hmm nej haha, antagligen inte. Tror inte det finns så mycket folk med löss i dessa dagar att det hade räckt till all den röda färgen man använder. Gullig tanke dock.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0