Min tisdag

Dagen startades med skumbad och läsning innan jag begav mig mot jobbet för att öppna. Helt okej dag på jobbet, jobbade fyra timmar, 4,2 kilometer blev det på stegräknaren. Efter jobbet begav jag mig mot Dilshad där det bjöds på kaffe och saft, skitsnack och tvtittande.
 
Klockan är tolv och jag ska upp tidigt imorgon. Tidigt är innan nio. Det är onormalt för mig. Min lägenhet är i ett desperat behov av städning, disken är diskad och lakanen bytta, men dammet behöver torkas bort och blommorna behöver vattnas. Fick en idé att göra det imorgon men det verkar som en ganska korkad idé. Jag ska nog vara glad om jag bara kommer upp, hinner äta frukost och sminka mig innan jag ska iväg. NI vet hur man är på kvällen när man är pigg, då tror man att man kommer vara i samma form morgonen därpå. Man tror man är odödlig.
 
Vad som bjuds på imorgon? Jag och Esther ska på utflykt till Trelleborg, se vad där finns att göra haha. Nu är jag ledig i 2,5 dagar. Här ska det njutas. Jag älskar mitt jobb, inte så att jag inte vill arbeta. Det är bara det att när man har ett jobb kan man verkligen njuta av att vara LEDIG, det kunde jag inte hela hösten när jag var arbetslös haha.
 
En utflykt till Helsingborg för några år sedan. Utflykter i Skåne är ju bara för optimala!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0