Ingen nytta

Varje år slaktas 80 miljoner djur bara i Sverige. Och många körs dessutom utomlands för slakt.. Sådana djur som vi inte äter så mycket av här. Som kalv eller häst. Tyvärr dör också många djur i transporterna, närmare ett hundra sextio tusen. Det är mycket. Och dessa djur slängs bara bort, som om de vore samma som en rutten frukt. En förbrukad vara, eller inte förbrukad.. Det hemska i detta är att dessa djur får leva hemska liv för ingen nytta alls. För mig som djurrättare tycker jag inte att det är någon nytta alls att föda upp djur för att döda dem, men för alla människor så är det ren fakta att dessa djur får genomlida ett helvete på jorden för att sedan dö i transport och slängas bort för ingen nytta.

Om du, liksom jag, tycker att djur förtjänar mer än så, gå då in på djurens rätts sida och skriv på ett antal brev till olika makthavare som kan påverka transportfrågan för djuren.
http://bit.ly/tB5UUJ
Vad kan man göra?
Nu när jag fått ett jobb längtar jag efter en inkomst så jag kan skänka pengar till de som hjälper djuren, som djurens rätt, forska utan djurförsök, WSPA eller världsnaturfonden WWF. Men även utan pengar kan man faktiskt göra skillnad, om man inte vill bli aktiv så kan man åtminstone skriva under olika listor och brev för att förändra, på djurens rätts sida eller för WSPA (man kan prenumerera på deras nyhetsbrev på mail). Man kan prenumerera på undersökningar från ett företag där man tjänar pengar på varje genomförd undersökning som sedan går direkt till Djurens rätt. Man kan äta vegetariskt istället för kött, åtminstone lika ofta som man äter kött. Det är nyttigare, mer varierat och mer hälsosamt, finns ingen anledning alls att inte göra det.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0