Vinterdag

Idag hade jag en vacker dag på jobbet. Otroligt kallt, men solen sken på på badsidan och isen låg härligt gnistrande under solens sken. Vacker syn om man eliminerar alla nakna gubbs :P Haha, ne de kollade jag inte så mycket på. Slitigt värre idag, tränade nog några muskler när vi flyttade alla grejjer från städrummet till ett annat rum. Bära och kånka på en massa papper, dunkar och till och med en hylla.

Fredagskvällen har spenderats i soffan med tända ljus framför dokumentären om tidningen OKEJ. Otroligt intressant att se hur det var på 70- och 80-talen då de inte hade det informationssamhälle som ungdomar har idag med internet alltid nära till hands. Då var det i tidningen de läste om artister och musik. OKEJ var spegeln ut mot världen, då det inte fanns många kanaler på tv eller radio och deffinitivt inget internet. Det var där man läste om sina favoritartister och hörde talas om nya internationella stjärnor. Ibland önskar jag att jag levde på tiden innan internet. Jag är ju av generationen som halvt växte upp med mobil och internet, det började användas mer vanligt när jag var runt 13-14 år. Hade varit roligt att testa på samhället utan internet. Då man hade flera meningsfulla fritidsintressen och relationer.. I think?

Blir en softkväll för jag ska gå upp tidigt imorgon. Men imorgonkväll blir det lite biljardspelande med Linnsi och andra vänner. ♥

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0