Tidsoptimisten här

Veckan som ligger framför mig är väldigt lugn på jobb, men typiskt Sofie så har jag väldigt mycket att fixa tills tisdag.. Jag är ambitiös i tanken och tidsoptimistisk i sinnet vilket innebär mycket stress och lite sådär halvbra resultat. Blir ju bra men inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. Imorgon jobbar jag till halv fem och ska sen köpa prent til D som fyller år på tisdag, måste även handla lite grejjer på systemet och lite mat.. Och sen har jag tänkt baka bröd.

Ni hör ju. Jag återkommer inte imorgon med hur det gick för jag lär vara upptagen till tusen. Jag är makalös med denna tidsoptimism. Jag insåg inte själv att jag kanske borde köpt present mycket tidigare och nu bara undrar jag vart jag haft huvudet de senaste veckorna.

Jag hade faktiskt den perfekta presenten i huvudet bestämd, men när jag fick min lönecheck ramlade det upp och ner då lönen inte alls var bra och jag blev så förvånad. Har haft massa annat att tänka på och att köpa en mindre bra present än det man tänkt är inte speciellt roligt. Men men, jag blir rikare någon dag och då ska jag köpa det jag egentligen vill :)

Kommentarer
Postat av: sockerlollo

Åh lycka till med presenten och allt.. :)



Sv; åh tack för tipset, du vet jag har galet svårt att varva ner fast jag är sjukt, kan jag verkligen inte lägga mig ner och ta de lungt men om jag väl gör de så somnar jag nog på 2 min... Men igår när jag inte kunde finna ro att lägga mig ner i soffan utan sprang runt och fixade så tänkte jag på vad du skrev och bara, nä nu måste jag ta hand om mig själv så jag orkar morgondagen! Så slutade med att jag lagade mat och myste ner framför tv:n och idag mår huvudet i alla fall bättre! :) Så tack för kommentaren :)

2012-02-28 @ 07:52:29
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: sockerlollo

Tack sötnos!!! Ett önskemål som en av dina trognaste läsare.... mer bilder i din blogg vore jättekul! :D ( även om du skriver bra)

2012-02-28 @ 07:54:52
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0