The red monster is here...

Watch out alla, göm er i någon stubbe för nu är röda veckan här för Sofie. Ni minns väl min signaturbild...



Lite så kanske.. :) Igår var en dag då jag var hemifrån väldigt länge. Var på Orkanen och sökte jobb i flera timmar med Carro, härligt att uppleva studentliv igen. Hittade några jobb, ska söka några idag med. Efter det träffade jag Lirkan för en fika någon timme och sen hem till brorsan för att hjälpa honom med sitt CV, det var roligt. Kul att få känna sig lite smart, att man kan hjälpa till med sådant. För det har jag lärt mig från både höger och vänster i höst.

BB när jag kom hem, dessa hormoner störde sig inte lite. På Tenny. Åh vad jag avskyr män just nu som visar upp sig. Jag tror verkligen inte att hans flashande av hans nedre delar kommer orsaka ett hav av brudar springandes efter honom när han kommer ut, men han verkar ju tro det. Åh, är så förbaskat trött på killar och deras nakenhet och snusktankar, gaah!

I övrigt är jag lyrisk över BB i år, det är så himla roligt att bara observera hur alla beter sig mot varandra, otroligt roligt. Hittils har Marcel varit roligast, som verkligen säger vad han tycker till provokativa Hannah, men på ett lugnt sätt. Alla har sin egen personlighet och charm, de enda man inte ser mycket av är kostymkillen och den korta Hannah med rockkläder. Grymt intressant att se hur de beter sig, forskning på hög nivå?

Kommentarer
Postat av: sockerlollo

hahha klockren bild! jag är också där just idag! .. inte helt lätt men man försöker ju bete sig och det går faktiskt bättre sen jag började med p.piller :)



Hahha ja! jag anser också att Marcel hitils är den som är intressantast av dom. Och det basserar jag inte på att jag är polare med hans polare ( som han high fivade innan han gikc in i huset) ;) han verkar va rätt rolig...



Men du vet igår den där bruden han trodde va en kille, när han sa de till henne.... fan va pinsam hon va, hon ville ju typ ligga med honom, alltså hon hade ju inte sagt nej till honom liksom HAHA... om han hade sagt så till mig hade jag LÄTT först sprkat han ur sängen, sen hade jag gått in stenhårt på att verkligen låtsas va en kille bara för att driva med honom hahha... men hon gjorde hela situationen pinsam tyckte jag :S men han är fan rolig!



Sv; tack så jättemycket för din kommentar ang min bror, de värmde verkligen att få höra :).

2012-02-22 @ 12:18:10
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0