Kenza

Tänkte ta och skriva några rader om ett par tankar jag har om Kenza. Jag är en av dem som läser hennes blogg nästan varje dag. Och då inte endast hennes blogg utan alla bloggar jag läser, läser jag lika ofta. Men det som är lite tråkigt med Kenza som en av hennes läsare kommenterade, är att hon alltid är så perfekt. Och perfekt kan lätt bli lite tråkigt. Jag är en motståndare till det som anses vara perfekt, jag gillar inte när det blir för präktigt, vill att det ska finnas lite "fel" och brister, som egentligen inte alls är "fel" men som av samhällets normer för perfekt är "fel".

Hon är grymt snygg, har långa ögonfransar, fin hud, långt glansigt hår, lång smal kropp men ändå former. Även osminkad är hon otroligt snygg, vilket inte är så många förunnat? Framgångsrik, verkar lyckas med allt hon tar sig för vilket innebär att hon är snuskigt rik. Hon har haft eget program, varit programledare för MTV, är modell och omslagstjej, har egen klädkollektion och smyckeskollektion och nu snart ett skivkontrakt. Hon skriver aldrig ett ont ord om någon och har sjukt många vänner. Hon passar med både tjejer och kan vara riktig killig av sig så hon har massor av killkompisar, kan gå med tjugo cm klackar samtidigt som hon kan gå ut och spela fotboll med ett killgäng. Älskar djur och älskar barn och alla älskar henne -

Ja, jag hade inte tyckt det var helt fel att ibland läsa något dåligt i hennes blogg, att det har gått mindre bra för henne på något vis. Hur länge kan det vara intressant med en felfri människa vars liv är på rosa moln och vägen bara pekar uppåt? Det som gör någon "lovaable" är väl att få se deras motgångar, deras styrka och viljekraft när det går mindre bra?

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: SOCKERLOLLO

Sv; förstår hur du menar, och de var väldigt välformulerat och bra! Jag kan hålla med dig där till 100 %, jag tycker också hon verkar lite tråkig, har dock hört att det är synd att hon ger den bilden eftersom jag har hört att hon är väldigt rolig i verkligheten... hahha till och med det har hon som "rykte" hon har väl skrivit nån gång at hon röker biland men de känns inte som någon "superlast" att hon typ fest röker, de gör ju de flesta... Ja vet liksom inte, tror hon har valt att framställa sig så av n¨gon anledning, kanske som kontrast till alla "provokativa" bloggare, hur som helst lyckas hon ju... hon fakturerar ca 250 000 kr /månaden de är mer än vad jag tjänar på ett år! Hon måste ga jobbat otroligt hårt för att komma dit, och jag håller verkligen med om att det har vart roligt om hon hade bloggat mer om "vägen dit" i motgång också... Det hade vart mycket mycket mer läsvärt :)

2012-02-20 @ 22:32:45
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0