Bra helg

Igår stressade jag som in i helvete på jobbet, en bra lördag med andra ord! Herregud vilket liv. Fyra pers, en diskade så händerna blödde, en annan sprang med mat så skorna gick sönder, en tredje asisterade mig med att göra varma drycker till hennes blod kokade och jag stod i kassan och tog beställningar tills jag gick på automatik. Det är sjukt stressigt att stå i kassan när kön ringlar sig lång och det emellanåt kommer personer som ska krångla till det hela med att fråga efter olka spritsorter. Vi är ingen direkt spritrestaurang på så vis, jag har ju viss kunskap efter några tillfällen i baren på mina förra jobb, men att hitta bland alla spritsorter under stress är inte riktigt lätt. Sjukt kul hade vi faktiskt ändå allihopa.

Kvällen spenderades på Interpool, bästa biljardstället. Blev pilkastning också och trevliga samtal. Idag har jag varit med min fantastiska familj och fått hem mina små lurvbollar igen.

Sitter och lyssnar på Här kommer sommaren med Balsamboys. Fick ett sånt sug ;) Ikväll blir det kanske lite mysbio - Mästerkatten. Yea. Älskar hans spanska brytning.

Lefkas 2008.
Här kommer sommaren :D Längtar...

Kommentarer
Postat av: Linn

Riktigt kul att spela biljard :D Det får vi göra om!

2012-02-06 @ 13:12:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0