5 timmar

Tror ni inte att gårdagen började med att en man som gick på samma tåg som mig sätter sig bredvid mig på tåget trots att det bara var jag och en annan i hela vagnen. Som tur var gjorde han inte mer än så. Missförstå mig inte - jag har inget emot att människor sätter sig bredvid mig om det är lite halvfullt, men om det finns många lediga säten så blir jag lite skeptisk?

Idag jobbar jag bara fem timmar, sen ska jag vila och bli av med min förkylning, all right?

En vecka utan kakor idag - wii vad jag är duktig. Har inte varit onyttig alls, förutom några godisbitar i lördags och lite naturgodis när mamma var här. Men så länge jag håller mig borta från kakor är jag nöjd, det är min stora bov!

Är glad att jag har klarat denna utmaning :D Nu ska vi fortsätta i samma spår tills jag känner att jag inte behöver kakor, att jag kan tacka nej till det.

Kommentarer
Postat av: sockerlollo

haha åh.. klart man blir "skeptisk"!

U GO GIRL!! :D:D fan va du peppar mig också! :D

jag väljer du dock en drink istället, men något måste man fan få unna sig bara man inte kör på de där onödiga varje dag! en vecka hos oss båda då alltså de är är grymt!



Sv; haha jasså vilken kanal? måste lyssna sen... Det är så jävla kul, jag tycker inte ens synd om henne eftersom hon är medveten om vad hon gör... Hon har liksom inte ens en poäng i det hon säger vilket dom som tidigare "provocerat" har haft på något sätt... tror inte hon pallar länge, hur ska någon vilja umgås med henne där inne :S

2012-02-20 @ 11:17:28
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: SOCKERLOLLO

Sv; jag "håller på" att bli vegitarian... det är bara de där med att få in det som naturligt i vardagen som är svårt. Jag är inte ens någon kött älskar jag vet inte varför jag äter kött, men som sagt håller på att bli vegitarian jag är påväg, men de är en stor omställning, sen har jag en karl som aldrig skulle sluta äta kött så de gäller att få ihop vardagen, men försöker att välja minst två - tre dagar i veckan utan kött. För att göra "nån" skillnad + att de mår både jag och killen bra av! Jag tror inte vi människor förstår vad vi gör mot oss själva när vi stoppar i oss kött som är en stor helt onödig och hämsk del i världens industrialisering av djur. Jag tror att vi blir sjuka bara av att äta sånt som vi har behandlat illa, jag tror inte det är bra energier vi stoppar i oss och jag tror vi egentligen vet väldigt lite om sånt generellt i världen... ursäkta kanske lät lite flumigt men jag tror så.

2012-02-20 @ 21:22:25
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: SOCKERLOLLO

Sv; tack tack! :) kommer börja skriva mer i bloggen nu, både bra och dåligt kommer skriva för att väcka tankar mest, inte för att ha rätt eller fel, utan ja vill få folk att börja tänka :) .. så kommer bli en del texter i bloggen framöver utöver de vanliga :)

2012-02-20 @ 21:23:58
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: SOCKERLOLLO

Sv; åh just de svar JA de är inte ohälsosamt med hull på kroppen och jag menar verkligen inte att det är samma sak som "fett"! :)

2012-02-20 @ 21:45:33
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej! Fin blogg, Vad skulle du göra om du vann 100 miljoner? :)

2012-02-20 @ 23:06:44
URL: http://nnnina.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0