14 februari

Denna alla hjärtans dag har jag sett en naken man men inte i den bemärkelsen som ni kanske tror. Hade absolutdeffinitivtheltklart velat slippa den synen. Det är faktiskt en ganska läskig historia men whatahell den kan jag inte berätta här.

Lite ont i halsen har man, inte konstigt efter alla dessa baciller som jag blivit utsatt för, att de äntligen hunnit ikapp mig. En kollega bredvid mig på undervisning 7-8 timmar vid tre tillfällen som hostar, snörvlar och nyser hej vilt. En dejt med en krasslig Linn och en dejt med en krasslig Sofia. Fem tillfällen av baciller, mitt imunförsvar är inte byggt av stål. Bara av mycket grönsaker och frukt, näästan starkt som stål. Har inte varit sjuk på cirka 5 år! Med sjuk menas mer än förkylning, typ feber, magsjuka eller annat. Förkyld är jag kanske en gång vartannat år. Nyponsoppan är i alla fall laddad och klar för att ta bort denna halsont.

Ikväll blir det mys med mig med choklad jag fått av bästis, Top model och ännu mer mys. En dinglande ****, två eller tre sms är det enda jag fått idag och såklart röda blommor och choklad av min fina D. Har inte fått något kort, någon hälsning från någon hemlig beundrare eller blivit överröst av snälla ord. Vi får väl satsa mer på nästa år ;)



Kommentarer
Postat av: SOCKERLOLLO

haha å va nyfiken jag blir på gubben!! underbart inlägg, jag hade inte heller några hemliga beundrare.. :( fan får jobba lite på de tror jag, typ gå ut med att jag är singel några dagar innan nästa år bara för att få känna lite smicker haha evil!



Sv; jasså fan va grymt, haha jag har inte heller någon som helst aning om vad måna målmått är eller vilka mått jag vcill ha! Har bara hört att de är bättre gå på mått än på vikt, speciellt i början när man tränar du vågen kan gå både upp och ner men om måtten förändras går det garanterat åt rätt håll och även vågen om man håller i i sinom tid ;-) + ja ville inte skriva ut vikten haha... kanske ska köra en "gissa min vikt i bloggen" hehe, men de låter underbart!!! peppad jag är/blir, blogga gärna om din träning också, om du vill ja tycker de är kul att följa/läsa :) sen kul att dokumtera förändringen och se tillbaka om de blir nån "skillnad" :D

2012-02-14 @ 22:56:42
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: sockerlollo

Sv; ja de är min mage, nämen gu tack så himlans mycket kära du! fast tror bilden är lite förvillande för jag har fett på magen belive me hahha... vet inte vaför de inte syns lika mycket på bild, tar väl från sånna vinklar för de ska se smickrande ut :P helt ärligt altså

2012-02-15 @ 08:16:06
URL: http://sockerlollo.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0