Mitt 2012

Människor jag träffat

Jag har träffat otroligt mycket människor detta året, fler än på många år tidigare. Mina kollegor på Mosaik som varit de närmsta i mitt liv under hela sommaren. En av mina bästa vänner träffade jag detta året och vår vänskap bara växer, vi har så sjukt kul när vi ses och jag känner att jag kan vara mig själv till 100 procent. Har också träffat en fin människa som inspirerar mig till att bli en bättre person, som tittar på mig så att jag blir glad över att vara mig själv.
 
Jag har lärt mig att man aldrig ska döma människor utan att veta deras story, de finaste är ofta de man måste skrapa lite på ytan för att upptäcka.
 
 
Resor jag gjort

Barcelona med brorsan och mamma och sedan Grekland med mamma, fina resor med familjen, bästa resesällskapet ju. Hade planer att göra fler utflykter men hann aldrig.
 
Händelser

Firade min 25årsdag i goda vänners lag med ett långbord på restaurang, glatt ögonblick. Jag har spenderat mycket tid med ett gäng kvinnor jag inte förstått vad de säger, lärt mig mer om den arabiska kulturen. Åkte på fina utflykter till österlen med familj och D när jag var ledig i somras, fina sommarminnen.Firade morfars 70årsdag med rolig planering med kusinerna.
 
Saker jag lärt mig

Jag har lärt mig att alltid följa magkänslan, om något inte känns rätt var inte rädd för att bryta, om det är jobb, en vän eller annat. Det är ofta den lilla magkänslan som har rätt.
 
Jag har lärt mig att människor är så mycket mer än vad man tror, att alla har något hos dem som gör att de berikar ens liv på något sätt (de flesta, vissa är bara asholes). Döm inte för snabbt för det är du som går miste.
 
Jag har lärt mig mycket om mitt arbetsliv, vad jag vill och inte vill. Hur jag är och vad som passar mig.
 
Jag har lärt mig att när någon hackar på dig, gör det till en styrka och visa hur bad as du är på det du gör. Du kommer gilla när du ser i personens blick hur fel han/hon hade.
 
Framför allt har jag lärt mig att ju mer jag ger av mig själv desto mer får jag tillbaka av obetalbar glädje.
 
Saker jag lagt tid på

Mest tid har jag lagt på jobb. Först kallis till april, sedan mosaik till september och sedan varvat med praktik. Den övriga tiden har jag lagt på en handfull vänner och min familj, mest på min familj, det är ju dem som räknas.
 
Detta är jag stolt över

Jag är stolt över att jag bitit ihop och jobbat jävligt hårt i motgångar
Jag är stolt över att jag lämnat saker bakom mig som jag inte trivts det
Jag är också stolt över att jag blivit en mer utåtriktad person som vågar bjuda på mig själv mer och släppa loss.
 
Detta vill jag ändra på

Jag har jobbat alldeles för mycket, inte tagit hand om mig själv. Jag vill deffinitivt ta hand om mig själv bättre under nästa år (träning, mat, skönhet, vila). Inte vänta till bristningsgränsen innan jag tar hand om mig, både fysiskt och psykiskt. Jag skämms över hur dåligt jag tagit hand om mig. Och jag vill jobba mindre. Det är nog bara det jag vill ändra på :)
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0