Juletid

Julafton idag. Vad mysigt det varit att komma hem till familjen :) Körde direkt efter jobbet i lördagsnatt, läskigt att köra så sent utan mobil då den, som ni säkert sett, blev stulen på jobbet. Men hellre köra direkt ändå än hem till lägenheten där ingen kan nå mig. Nu har jag mammas telefon sålänge. Omständigt är det men har spärrat hela mobilen också så att den inte är brukbar, bara en plastbit utan syfte. Känns gött. Får lösa resten sen med ny mobil... Igår hade vi grekisk buffé här hemma och sällskapsspel, skrattade massor och umgicks :)
 
Julen idag var lugn, promenad, matlagning och spela spel tillsammans, kolla på tv och sen träffa hela tjocka släkten för middag, mys, tävlingar och julklappsöppning. Mycket trevlig afton :) Presenterna uppskattades mycket och jag fick underbart fina saker, bland annat en mixer, gåvobevis till Forska utan djurförsök samt en handduk med mitt namn på :)
 
Det är ändå inte presenterna som spelar roll. Om det var upp till mig hade vi kunnat ta bort gåvorna. Det är så härligt att spendera tid ihop och skratta och ha kul.
 
Det var alles, imorrn blir det kompisdejt och sen hem till Malmö för work igen.
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0