Vad gör man då?

Tänk om jag inte är redo för ett arbete, ett riktigt arbete.. Ibland får jag ångestkänslor när jag söker arbete inom min utbildning, nästan som att jag kanske inte vill än?
 
Ibland känner jag att jag har hela livet framöver att arbeta på en myndighet och att jag just nu i livet känner för att vara ung och spontan. Make any sence? Jag kanske bara vill ha ett timarbete med lite udda tider och på resten av tiden göra värdefulla saker - som att hitta på äventyr med vänner, dansa och nu vill jag bli volontär på katthjälpen. Gå med öppnar armar och träffa nya människor. Måste man vara redo för ett myndighetsarbete när man pluggat klart? Jag känner att jag kanske inte riktigt hittat min plats och många av IMER-jobben är inte riktigt vad jag vill. Mitt synsätt har förändrats det senaste året och jag vet inte vad jag vill längre, jag är fortfarande ung och inte bunden till något, vilket jag trivs med.
 
Är det fel att vänta till någon slags personlig mognad infinner sig, en mognad som gör att jag är trygg i mig själv och redo för alla de stora arbetsuppgifterna som väntar. Jag vill vara min ålder och njuta av min ungdom medan jag kan.
 
När man dessutom får höra att många söker efter äldre personer och jag ser ju ut som 19, då vet jag att jag måste mer eller mindre tvinga mig på arbetsgivaren.
 
Jag vet inte vad som är rätt och fel just nu. Lite förvirrad kan man säga.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0