Emmaus

Tacksam till min fina vän Carro som visade mig Emmaus vid Mobilia-området i Malmö. Det är där jag kommer shoppa framöver, huvudsakligen. Jag vill dra mitt strå till stacken och inte bidra till den stora miljöförstöringen som klädindustrin orsakar. Och denna butik var helt fantastisk. Uppdelat snyggt i luftig lokal - färgsorterat, sorterat på koftor, blusar, kjolar, väskor, skor osv. Jag köpte en tröja från Gina, vit i kort modell som blir perfekt till hösten, sedan handlade jag ett par svarta höga vinterstövlar. Jag behövde nya och såg inte riktigt fram emot den femhundringen som antagligen hade behövts för att få någorlunda kvalité. Dessa blev mina för 80 kronor.
 
 
Ett par svarta höga stövlar är ett måste till vintern i min garderob :) Ja Emmaus var helt enkelt skitstort och fanns bara välbehållna fina saker där. Ska dit igen för att titta på väskor, de flesta av mina väskor är i sönder (så går det när man inte vill köpa skinn...)
 
Porslinspsykot i mig gick bananas över den stora avdelningen de hade FULLT av blommiga koppar. O my god, jag ville typ köpa 3-4 olika serviser men lyder mamma, som sagt att jag inte får köpa mer än som får plats i skåpet, så sant så.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0