Turdag

Igår hade jag ofattbar tur vid två tillfällen, ja tre kan man säga.

Tur 1 -Först och främst har jag i ett par månader varit av med ett guldarmband jag fått av mina föräldrar. Jag visste att jag tog av det första dagen på kallis och har därför letat i väskor om jag lade ner det där, även i smyckeslådan några gånger. Igår smsade jag min gamla kollega för att se om hon kunde fråga runt om någon sett det, drog även ut väskorna igen och letade igenom men hittade det inte. Senare trampar jag på något på hallmattan, då ligger armbandet där! Jag har nog lyckats tappa ut det ur någon väska men jag har ju letat igenom väskorna typ 2 gånger förr. Helt underbart att det är på sin plats igen.

Tur 2 - Jag fick svar från gamla kollegan att hon fått besked om att hon får mindre timmar och att hon därför fick kontakt med min nuvarande chef och ska provjobba på Mosaik, vilket roligt sammanträffande. Restaurangbranschen i Malmö är en liten värld kan sägas. Tur att jag sa upp mig ändå, hade ju svårt att bestämma mig. Men om jag inte sagt upp mig hade jag haft ännu mindre timmar nu eftersom hon ändå var "ordninarie" så hon hade mer än oss andra och nu har hon ingenting.

Tur 3 - Sista turen var när jag slutat passet på jobbet och skulle hemåt med tåg. Jag gick det snabbaste jag kunde till centralen men tåget går prick 23:53, det är alltid i tid och stänger dörrarna på minuten. När jag närmar mig centralen är klockan redan 51 och jag går in i centralen, genom hela, ned på perrongen och när jag kommer ner på perrongen är klockan 23:54. Tåget kommer då och kör 23:55. Vilken jävla tur då tåget ALLTID går exakt i tid. Annars skulle jag fått vänta en halvtimme.

Jag har fan tur asså.

Kommentarer
Postat av: lolloink

haha va söt du är, underbart att se ditt possitiva synsätt på "vardagliga" saker, som man ändå aldrig kan ta förgivna =)

2012-04-25 @ 19:36:44
URL: http://lolloink.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0