Tjejen på perrongen

Ikväll när jag skulle hem var jag illamående och väldigt varm i ansiktet. Jag ville bara hem. Väl på perrongen satte sig en tjej typ en meter ifrån mig. Jag hade redan bestämt mig för att jag ville inte prata med någon, så jag ignorerade henne när hon började prata lite för sig själv, låtsades som att jag inte hörde.. Men sen repeterade hon det extra högt haha så då kunde jag inte ignorera. Och när jag väl börjat prata med henne fanns inget stopp, hon bara babblade på om allt möjligt.

Jag som verkligen inte ville ha sällskap idag. :) Verkar som att när jag inte vill prata är folk extra sugna på att prata med mig. Konstig företeelse detta med folk som vill babbla med mig haha.

Kommentarer
Postat av: la

haha men lite "skumt" att bara börja snacka med nån sådär på perongen.. enligt svenssons kultur i alla fall. Men eftersom det inte är "riktigt normalt" i sverige att prata nykter med en främlig när man väntar på tåget? undrar man om den som tar kontakt verkligen är helt hundra, bara för de är ovanligt. Jag brukar också prata med folk som söker kontakt ibland som man möter runt tåg och bussaar tex... har dock råkat illa ut några ggr pga av det, du vet när man flytta till sthlm var man lite "naiv" kring folk, kom ju från landet... så nu pratar jag om någon frågar något men ganska kort och minsta vink om knöpp idiot så drar jag ..



Det måste va nåt speciellt med dig som folk dras till :)

2012-04-12 @ 07:44:43
URL: http://lolloann.devote.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0