Sliten var det här

Ush ja, godis till frukost haha. Måste gå och handla idag. Är ledig till tio ikväll då jag börjar jobba och har ingen aning om vad jag ska göra. Ingen att umgås med.. Men är trött så tror inte jag kommer göra så mycket själv heller, mer än att gå och införskaffa mig lite mat.

Påskafton idag och snö som yr utanför fönstret. Thats sweden ;)

Är sällskapssjuk som fan. Har ett så socialt jobb med typ 8 kollegor samtidigt, runt 4-600 gäster och ändå vill jag ha sällskap när jag kommer hem haha. Pappa sa "om jag hade haft ett sånt jobb hade jag velat bo under en stubbe långt ute i skogen". Haha.

Imorgon ska jag hem till älskade familjen, cant tell u hur underbart det ska bli. De hade planerat familjekväll eftersom brorsan är hemma och blev så glada när jag kunde joina. Vi ska äta gott, spela kinect och bara ha kvalitetstid. Min familj är den bästa i hela världen, vi är så olika varann allihop, men har ändå samma värderingar och älskar varann. Vi missunnar aldrig varann, bryr oss inte om den ena av oss blir bortskämd ibland och inte den andra. Vi hjälper varann när någon har det dåligt och vi har kul i varandras sällskap.I grund och botten finns det en hel del likheter ändå :)


Påskfika för två år sen med mormor&morfar, mamma&pappa.


Mitt lilla påskris close-up. Har inga fjädrar för det ska man ju inte ha om man gillar hönor :)

Kommentarer
Postat av: LA

vadå fjädrarna man köper i butiken är dom riktiga? :S ... jag har alltid trott de är låtsas fjädrar.. men då kommer de väl från höner som redan är "mat"?

2012-04-09 @ 22:55:36
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0