Skämta med mig aprillo

Förjävligt att ingen har skämtat med mig på hela dagen. Överhuvudtaget får jag fett dåligt med sms. Sedan i fredags , två dygn alltså har jag bara fått två sms av min mamma. Jag lyckades i alla fall skoja med brorsan! Skrev till honom "kul att man får läsa på din fb att du fått tjej. hade varit roligare om du sagt det till en . kram". Haha han trodde han blivit facerapad.

Svårt att komma på bra skämt dock. Vill inte skämta om något för hemskt ju eller något som man får fel reaktion på. Typ "Jag vill ha dig här naken i badkaret med mig ;)", till en killkompis så kanske man får svaret "åh det vill jag med", då kan det bli lite fel reaktion.

Näst sista dagen på jobbet idag, vi hade en ny tjej både idag och igår, väldigt roligt att få in fräscha vindar. Vi har haft väldigt roligt också och skojat och skrattat, en bra avslutning. Nu är jag redo för nya äventyr, nya ansikten, nya tider och mina kollegor från detta jobbet minns jag glatt :)

Idag är det söndagkväll och veckofinal i BB, då saknar jag D som mest... Vi tittade oftast tillsammans :/ En vecka gått nu, två kvar. Har redan lärt mig hur mycket han betyder för mitt välbefinnande. Visste inte att han gjorde SÅ stor skillnad. Men det är att veta att någon alltid finns där ett telefonsamtal iväg..

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0