Klyschor - sacre bleu

Kollar på happy feet nu, vilket skämt, blir förbannad. Först visade de verkligheten, att fisken tog slut och att de fångade in pingviner för att sitta på ett tradigt zoo.. om de hade fortsatt på det spåret hade de kanske kunnat påverka vettigt med filmen, istället visar de människor som kommer till deras område och ser de dansa och helt plötsligt säger alla människor att vi måste sluta ta deras fisk. Verkligheten är att om man sett pingvinerna dansa hade man fångat in de för att tjäna pengar på dem. Tror det hade gett mer effekt om människorna i filmen hade skitit i dem, som vi gör i verkligheten. Kanske hade då människor börjat tänka om. Tycker inte att det är fel att barnfilmer har lite sensmoral?

Jävla amerikaner.

Ogillar starkt filmer som låtsas rädda djur när djuren har det lika jävligt som förr. Precis som att göra en film om hur det ser ut i en diktatur och på slutet blir landet räddat och allt bli lyckligt, vem fan tänker på det landet sen då? Mer effekt om de har ett sorgligt slut, kan man själv få göra det bra.

Personligen tycker jag att amerikaner är duktiga på att göra filmer där de framförs som hjältar när de är ett av de mest förstörda länderna i världen. Jag pratade med en amerikan från Bronx häromveckan, han kom från förorten och han sa att ingen har råd att gå till doktorn. När han bröt sin handled skulle det kosta kanske 20 000 att gå till doktorn. Han satte sig på ett flyg till Sverige och det blev mindre kostnad att åka hit och gå till doktorn. Skulle vilja se sicko av Michael Moore.

Jag borde bli president i världen. :P

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Håller med om att amerikanarna alltid ska framstå som hjältar men barn har ingen förståelse för overkligt och verkligt. De förstår inte ett menat budskap, sarkasm o.s.v så de är fel målgrupp, för unga för att rädda världen tyvärr:( däremot i yngre tonåren när man är på väg att hitta sig själv och sina åsikter, där kan man rikta in såna budskap:)

2012-04-09 @ 09:21:52
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se
Postat av: LA

Hahhaha... and so on and on med alla Disney filmer!

2012-04-09 @ 22:57:05
URL: http://lolloann.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0