Händelserik dag

Idag traskade jag ned till huset som ligger i mitten av hela bostadsområdet, där skulle UNGNU hålla till under dagen med olika aktiviteter. Jag skulle hålla i mångfaldslunchen och berätta lite om en idé jag har.Det var ytterst lite folk, men blev i alla fall intervjuad av den lokala tidningen. När hon skulle intervjua mig frågar hon om jag behöver målsmans tillstånd för foto. "Eller hur gammal är du?".

- Ehh, jag är 24. Jag är INTE sjutton! *paff*

I tell you, folk tror fan jag är en glytt. Och jag som tagit på mig riktigt snygg outfit idag. Under dagen gick jag och en annan tjej runt för att ragga folk till aktiviteterna, vilket inte gick så bra. Det blev lite dansande, skejtande och sen kom Gonza från Advanced patrol dit och snackade inspirerande prat om sitt liv. Man fick en liten kram och utbytte ett par meningar, inte illa. Fick väldigt dåligt samvete då jag glömt att en av mina vänner älskar det bandet och jag hade såklart bjudit in henne om jag kommit ihåg. Åh vad dum man känner sig.


Det viktigaste jag fått inpräntat i huvudet idag är...

Livet är fullt av möjligheter, du kan göra exakt vad du vill bara du bestämmer dig för det. Du har alla möjligheter framför dig. Folk kommer neka dig, de kommer se ned på dig, du kommer ha massa möten med folk som inte leder någonstans alls, du kommer stöta på folk som lovar dig en massa de inte håller. Du kommer få höra både det ena och det andra om att DU INTE KAN under vägen mot ditt mål. Men det viktigaste är att bara våga, fortsätta kämpa, bry dig inte om alla de människorna, du kommer ha tur till slut och då kan du stå där och säga "vad var det jag sa!?".

Kommentarer
Postat av: LA

du är bäst!

2012-04-03 @ 19:44:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0