Dricks

På bara 10 arbetstillfällen har jag redan fått tusen kronor i dricks. De har jag varsamt lagt ner i två kuvert märkta med Stockholm och Barcelona. Hur gott som helst om jag kan finansiera fickpengar till resorna utan att ta av mina faktiska lönepengar utan bara av dricksen. Ska smöra järnet nu ;) Haha. Skojade. För er som inte visste. Jag är inte en smörare :P

Jag som hoppas på en resa till Samos i augusti för att hälsa på Malin och för att uppleva mer av Grekland är mer än glad om dricksen kan finansiera en del av den resan. Om hon fixar billigt boende kommer jag nog undan lindrigt med en sistaminutenresa. Jag har ingen att resa utomlands med i år och då bestämde jag mig för att jag ska inte låta bli att göra något som jag vill för att jag inte har sällskap, då löser vi det genom att åka och hälsa på Malin. Lite ensamtid på en resa kan nog bara vara bra för självständighetens skull.

Har underbara resor att se fram emot!



Kommentarer
Postat av: Sanja

Ååå vad kul! Jag vill med åka till Barcelona :)

2012-04-21 @ 13:31:56
Postat av: Lolloink

Ja planerar ju att hälsa på min vän/ på santorini i augusti!! Vi kanske borde kolla upp detta närmare? Alltid skönt med resesällskap :)

2012-04-21 @ 22:11:10
URL: http://lolloink.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0