Den bättre delen av dygnet.

Läs nedanstående inlägg först.  När jag vaknat och ätit frukost med föräldrarna som alltid är mysigt började det bli lite bättre. Jag är inte så långtsint i mitt humör. Jag blev pissledsen och sen efter en stund tänkte jag att ja... det är bara att gilla läget.

Fia mådde bättre och pappa ringde på en bil som vi skulle kolla på på vägen hem till Malmö. Det är hemlisen jag haft i bloggen :D Jag har beslutat att köpa en bil över sommaren för att kunna ta mig hem säkert om nätterna. Bilen vi tittade på var hur fin som helst, kärlek vid första ögonkastet och nu är den min röda principesa :D Imorgon skrivs papperna på och pengarna överförs.

Senare ikväll var det lite fika hos mig med Carro, Sofia och Esther. Fast alla verkade lite trötta så blev det en trevlig stund med sällskapsspel och kakor. Inte så ofta vi kan ses framöver.

Trots allt så sitter jag nu här med en tradig känsla, känner mig ensam. Vill bara ha hem Dilshad på momangen. Imorgon får jag min röda prinsessa, vill få ut någon som vill provköra med mig.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Åhh va kul! GRATTIS :D Tror det är ett väldigt ba val om du nu ska jobba nätter... När jag jobbade natt i Stockholm och pendlade kommunalt råkade jag/var väldigt nära på att råka riktigt illa ut flera gånger, så jag tycker verkligen det är en jättebra grej med bill om man är ung tjej som jobbar nätter :) hihi ja skulle lätt vilja provaköra med dig! ;P

2012-04-16 @ 06:39:46
URL: http://lolloink.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0