Tisdag

Idag har jag varit flitig på mammas jobb :) Imorgon blir det klart, och ganska snabbt också, har inte mycket kvar. Det är ett sånt jobb som ganska snabbt går automatiskt, så man kan sitta och filosofera över andra grejjer medan fingrarna racar över tagentbordet.

Sedan jag startade säsong fyra av Gossip girl som jag just fått i min egendom har jag sett sju avsnitt och är jämt sugen på att se ett. Älskar hur man kommer in i en helt annan värld och början av säsong fyra är då när Chuck och Blair förklarar krig mot varann för att sen bli vänner och mycket mycker mer än så. Jag är en sucker för deras kärlek så jag sitter som salig framför dvd:n.

Ser grymt mycket fram emot torsdag då jag och vännerna planerar spelkväll! Hoppas att en femte vän också kommer, han hade passat perfekt in i sällskapet tror jag! Kommer bli en galen kväll det vet jag redan. Imorgon, onsdag, blir det jobb halva dagen och sedan Oslipat på kvällen med brorsan och hans kompisar. Oslipat är Malmös veckliga stå-upp-klubb, ska bli skojj att få skratta lite!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0