Tisdag med Malin!

Gårdagen var produktiv och bra! Fick ett samtal om ett litet jobb jag hade sökt på fem dagar och det verkar som jag kommer att få det. Fatta vad glad man blir när arbetsgivare läser ens ansökan och tänker "HENNE RINGER VI". Även om det bara är små jobb så är det guld värt att känna sig behövd och önskad (wanted funkar bättre).

Skolan var jätteintressant! Höll på med personlighetstest, älskar sånt. Älskar beteendevetenskap och personlighetstyper. Kvinnan var lika jobbig igår. I die. Den tjejen jag pratar med tyckte också det. Vi kommer helt enkelt inte få tyst på henne och vad ska läraren säga..? Funderar på om man skulle säga till henne.. att det är jobbigt när hon avbryter läraren hela tiden. För det är synd på en så intressant kurs!

Idag har jag spenderat några timmar med finaste Malin som är på mellanlandning i Sverige innan hon beger sig mot Fuerte ventura. Hon är reseledare. Är så glad att jag fick chansen att träffa henne, härlig människa! Solen skiner starkt och nu ska jag bara vila innan jag ska ut med Dilshad sen och käka falafel på möllan :)

Planerar något riktigt kuligt också, berättar sen, för det är en surprise för någon :D

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Även småjobb är jobb och ger erfarenhet, dessutom får man ju passa på att prova lite olika saker se vad man gillar bäst=))

2011-09-28 @ 16:18:18
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0